Mera Pure Beef & Kartoffel 12,5kg.

Tilbudspris 429,95 DKK Regulær pris 559,00 DKK
SKU
M57450
  • 2-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • 100% danskejet
MERE Ren følsom oksekød og kartofler med frisk kød er en særlig velsmagende komplet mad til følsomme voksne hunde med et højt energibehov og behov for en mild diæt ved at udelukke alle unødvendige ingredienser for at give høj tolerance selv for de mest følsomme hunde.

Tørfoder til hundens fulde daglige behov
Højt enkeltprotein 34% med fersk kød
Kun et animalsk protein og en kulhydratkilde
Opskrifter uden ingredienser, der indeholder gluten
LID - Begrænset ingrediens diæt
Ekstremt høj tolerance
Med en holistisk tankegang
I ren følsom har vi begrænset antallet af ingredienser og fokuseret på det væsentlige.

Vi undgår bevidst følgende i opskriften:
Hvede og byg, eksotiske kødkilder, farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler, genetisk modificerede ingredienser, sukker, soja, vitamin K3.

Som en del af det holistiske ernæringskoncept suppleres rent følsomt oksekød med frisk kød med våd mad og snacks. Hele Pure sensitive serien tilbyder forskellige varianter, så din hund kan nyde en varieret diæt.

Mindre er mere - reduceret til det væsentlige

Alle ingredienser og ingredienser i rene følsomme opskrifter kontrolleres regelmæssigt for at sikre dens høje kvalitet og kommer udelukkende fra vores pålidelige og certificerede leverandører. Med LID vil det være lettere end nogensinde at finde en diæt, der udelukker, hvad din person skal undgå, et kødråmateriale og et kulhydratråmateriale, der er tydeligt synligt i produktets navn.

Tip: Dette produkt er ofte populært blandt kræsne personer. Hvis en hund har et højt aktivitetsniveau eller har brug for en diæt for at gå op i vægt, kan dette være et passende alternativ. Det kan også være hensigtsmæssigt at bruge dette i en begrænset periode til at opnå den ønskede vægt eller i forbindelse med en midlertidig forøgelse af aktiviteten, f.eks. jagtsæson eller konkurrencesæson. Du er velkommen til at bede os om råd til din hund.
Foder: