Eukanuba Adult Small & Medium Lamb & Rice 12kg.

Tilbudspris 389,00 DKK Regulær pris 429,00 DKK
SKU
EH081200
  • 2-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • 100% danskejet

100% komplet og fuldfoder til voksne hunde af små og mellemstore racer. Til hunde med følsom hud og mave.

Din hund er din bedste ven i alt, hvad du laver. Det er derfor, den fortjener et førsteklasses foder, som giver den brændstof til at få det ekstraordinære frem i den - hver dag.

EUKANUBA Adult-foder med lam & ris til voksenhunde, er det rette foder til små og mellemstore hunderacer med sart hud og sarte maver, som ønsker at præstere lige så ekstraordinært som andre hunde.

De letfordøjelige ingredienser hjælper din hund med at føle sig godt tilpas. Derudover hjælper præbiotika og roetrevler med til at holde fordøjelsen aktiv og sund. Kylling er vores primære kilde til protein, hvilket tilføjer et mere naturligt aspekt til kødædende hundes diæter. Det hjælper dem til at opbygge stærke, slanke muskler og være klar til at klare alle udfordringer og dele livets oplevelser sammen med dig. Kalcium til stærke knogler og klinisk bevist antioxidant til et stærkt naturligt forsvar sikrer, at din hund forbliver aktiv og i form.

Da du jo ønsker, at din bedste ven skal være fantastisk indvendig og vise sig særligt flot udvendig, indeholder dette hundefoder til voksne hunde omega-6- og omega-3-fedtsyrer for at styrke en sund hud og en skinnende pels, ydermere reduceres fældning med op til 80%*.

EUKANUBA Adult Small & Medium Breeds tørfoder med lam & ris til små og mellemstore hunderacer anvender 3D DentaDefense-teknologi, som renser din hunds tænder for hver bid, reducerer dannelsen af tandsten op til 80%** og hjælper din hund med at opretholde stærke tænder.
Dette foder til små og mellemstore hunderacer er udviklet i samarbejde med dyrlæger og er anbefalet af topavlere.

Det er 100 % komplet og afbalanceret for at få din ven til at føle sig godt tilpas, selv med sart hud og mave, og det hjælper den til at gå den ekstra kilometer med dig - hver dag.
Især små og mellemstore hunde som fx dachshunde, collier, mops og cocker spaniels med en sart hud og mave får, hvad de skal have til at yde deres bedste med EUKANUBAs Adult Small & Medium Breeds - Lam & ris.

* resultaterne kan variere.

** resultaterne kan variere

Sammensætning: Tørret kylling og kalkun, lam ?14%?, animalsk fedt, roetrævler ?2,6%?, hydrolyserede animalske proteiner, ris ?14%?, tørrede hele æg, fiskemel, kaliumchlorid, natriumchlorid, kalciumkarbonat, natrium hexametafosfat, fructooligosaccharider ?0,26%?, fiskeolie, majs, durra, byg.

Analytiske bestanddele: Protein: 24,0%, Fedtindhold: 15,5%, Omega-6 fedtsyrer: 2,21%, Omega-3 fedtsyrer: 0,26%, Råaske: 6,50%, Træstof: 2,00%, Kalcium: 1,10%, Fosfor: 0,85%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A-vitamin: 41778IU/kg, D3-vitamin: 1386IU/kg, E-vitamin: 232mg/kg, ß-karotene: 4,6mg/kg.

Sporstoffer: Kobbersulfat pentahydrat: 43mg/kg, Kaliumjodid: 3,1mg/kg, Jernsulfat monohydrat: 575mg/kg, Mangan som mangan-sulfat, monohydrat: 43mg/kg, Zinkoxid: 200mg/kg, Manganoxid: 31mg/kg.

Fodring af hunden: Første gang hunden får Eukanuba, skal du gradvist blande det i dens hidtidige foder over en periode på 4 dage. Vi anbefaler fodring 2 gange om dagen. Divider den daglige mængde, som vist i skemaet, med antallet af daglige måltider. Din hund kan spise mere eller mindre afhængt af dens alder, temperament og aktivitetsniveau.